Kagawa Shihan szemináriuma 2023

A lehető legmagasabb színvonalon és kimagasló résztvevő számmal sikerült zárnunk a 2023. évi Kagawa Shihan vezette országos edzéssorozatunkat. Budapesten, Egerben, Tatán és Zalaegerszegen is rengetegen várták Kagawa mester edzését és szakmai iránymutatását. A tartalom részletezésére sajnos  nem alkalmas ez a felület, a teljesség igénye nélkül: foglalkoztunk az alapok javításával, kumite alapokkal és Heian és magasabb Katákkal is…természetesen minden edzésen kiemelt hangsúlyt kapott a JKS stílusra jellemző csípő és váll használat, a természetes, mégis robbanásszerű technikák.

Mindenki mentse emlékezetébe a szemináriumok mottóját „Simple is the Best!”

Az idei évben 20 karétéka tett sikerese JKS dan vizsgát, nekik külön gratulálunk, amiképp felkésztő Egyesületüknek és edzőiknek is.

4. dan
Dancescu Dragos

3. dan
Vadai Zsolt

2.dan
Tóth Gábor, Dömötör Dávid, Salamon Péter, Trombitás Tamás

Shodan
Kütsön Diána, Pálfi Flóra, Molnár Zoltán, Molnár Loretta, Horváth Jókus Vivien, Lőcsei Fanni Lili, Mihók Márk, Gutta Petra, Habi Dávid, Somlai Péter, Kovács Ferenc, Dr Ifi Lilla, Kulcsár Kálmán és László Vanda,

Bízunk benne, hogy Kagawa Shihan jövőre is meglátogat minket, s gondozza fejlődésünket, de addig is mindenkit várunk rendezvényeinken.

Következő programunk online egyeztetés lesz a JKS klubok és csatlakozást tervező új klubok között, ahol minden nyitott kérdést igyekszünk megválaszolni a szervezetünkkel, karate céljainkkal kapcsolatban. Mindenkit szeretettel várunk. További részletek itt a honlapon és FB oldalunkon hamarosan.

Osu !